085 - 580 40 52

Letselschade advocaat in Zaanstad nodig?

Slachtoffer van een bedrijfsongeval?

Het ene moment bent u gewoon aan het werk, het andere moment is uw leven even of voor altijd totaal veranderd. Bedrijfsongevallen komen helaas veel voor. Een bedrijfsongeval is een ongeval door of tijdens de uitoefening van uw werk. Wanneer u het slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval, doet u er goed aan een letselschadespecialist in te schakelen. Wij kijken voor u of u recht heeft op een vergoeding en naar de mogelijke hoogte van de vergoeding. Ook kunnen wij u in contact brengen met een revalidatiearts in Zaanstad of omgeving, zodat u zo snel mogelijk herstelt na uw bedrijfsongeval.

Aansprakelijkheid werkgever na een ongeval

Als u tijdens uw werk een ongeval heeft, dan is in vrijwel alle gevallen uw werkgever hiervoor aansprakelijk. Of u nu uitglijdt op een gladde vloer, of als u door uw eigen onoplettendheid schade oploopt, u kunt van uw werkgever eisen dat hij de schade die u na uw bedrijfsongeval heeft opgelopen, vergoedt. Alleen als u bewust de risico’s hebt geaccepteerd of het bedrijfsongeval expres hebt veroorzaakt, hoeft de werkgever de schade niet te vergoeden. Heeft u een bedrijfsongeval gehad in Zaanstad of in de omgeving van Zaanstad? Dan is De Letselschade Raetsman uw specialist. Wij zijn letselschadespecialisten, dus na een bedrijfsongeval, of bij een andere vorm van letselschade in de regio Zaanstad, staan wij u bij.

 

Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Heldere en persoonlijke communicatie
  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten

Wat cliënten over ons zeggen

“De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld.”

J.W. van de Werken

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Kwaliteit & Service

• Specialist in letselschade
• Persoonlijke betrokkenheid
• Goede service
• Duidelijke informatie
• Specialistisch netwerk

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Zaanstad en wijde omgeving.

Hoofdvestiging