075 - 799 90 10

Letselschade advocaat in Zaanstad nodig?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval in Zaandam

Wilt u een schadevergoeding claimen voor het letsel dat u heeft geleden? Elke letselschadezaak begint met het aantonen van de aansprakelijkheid. Bent u zelf verantwoordelijk voor de schade die u heeft opgelopen? Tenzij u verzekerd bent voor de schade, moet u zelf de kosten die daaruit voortkomen betalen. In veel situaties is de aansprakelijkheid niet eenvoudig vast te stellen. Vooral op de werkvloer gebeuren er vaak ongelukken waarbij het lastig is een schuldige aan te wijzen. Had de werknemer beter op moeten letten of had de werkgever voor een veiligere werkplek moeten zorgen?

Aansprakelijkheid werkgever bedrijfsongeval

In Nederland is de werkgever in veel gevallen aansprakelijk voor een ongeval op de werkvloer. Dit komt door de zorgplicht die een werkgever heeft. De zorgplicht houdt in dat een werkgever de plicht heeft een veilige werkplek te bieden voor zijn of haar werknemers. Dit geldt niet alleen voor werkgevers in risicovolle branches, ook bedrijfspanden van ICT-bedrijven moeten van veiligheidsvoorzieningen zijn voorzien om mogelijke ongevallen te voorkomen. Heeft een werknemer schade opgelopen op de werkvloer, dan zal er altijd gekeken worden of de werkgever extra veiligheidsmaatregelen had kunnen nemen en het ongeval had kunnen voorkomen.

Werkgever aansprakelijk stellen

Wilt u het bedrijf aansprakelijk stellen voor schade? In Zaandam en omgeving schiet Hijink Advocaten u graag te hulp. Onze advocaten zijn lid van het Register Letselschade wat inhoudt dat zij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend intakegesprek.

Waarom Hijink Advocaten?

  • Heldere en persoonlijke communicatie
  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Kwaliteit & Service

• Specialist in letselschade
• Persoonlijke betrokkenheid
• Goede service
• Duidelijke informatie
• Specialistisch netwerk

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Zaanstad en wijde omgeving.

Hoofdvestiging

Menu