085 - 580 40 52

Letselschade advocaat in Zaanstad nodig?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval in Zaanstad

Wilt u een schadevergoeding claimen voor het letsel dat u heeft geleden? Elke letselschadezaak begint met het aantonen van de aansprakelijkheid. Bent u zelf verantwoordelijk voor de schade die u heeft opgelopen? Tenzij u verzekerd bent voor de schade, moet u zelf de kosten die daaruit voortkomen betalen. In veel situaties is de aansprakelijkheid niet eenvoudig vast te stellen. Vooral op de werkvloer gebeuren er vaak ongelukken waarbij het lastig is een schuldige aan te wijzen. Had de werknemer beter op moeten letten of had de werkgever voor een veiligere werkplek moeten zorgen?

Aansprakelijkheid werkgever bedrijfsongeval

In Nederland is de werkgever in veel gevallen aansprakelijk voor een ongeval op de werkvloer. Dit komt door de zorgplicht die een werkgever heeft. De zorgplicht houdt in dat een werkgever de plicht heeft een veilige werkplek te bieden voor zijn of haar werknemers. Dit geldt niet alleen voor werkgevers in risicovolle branches, ook bedrijfspanden van ICT-bedrijven moeten van veiligheidsvoorzieningen zijn voorzien om mogelijke ongevallen te voorkomen. Heeft een werknemer schade opgelopen op de werkvloer, dan zal er altijd gekeken worden of de werkgever extra veiligheidsmaatregelen had kunnen nemen en het ongeval had kunnen voorkomen.

Werkgever aansprakelijk stellen

Wilt u het bedrijf aansprakelijk stellen voor schade? In Zaanstad en omgeving schiet De Letselschade Raetsman u graag te hulp. Onze advocaten zijn lid van het Register Letselschade wat inhoudt dat zij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend intakegesprek.

 

Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Heldere en persoonlijke communicatie
  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten

Wat cliënten over ons zeggen

“De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld.”

J.W. van de Werken

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Kwaliteit & Service

• Specialist in letselschade
• Persoonlijke betrokkenheid
• Goede service
• Duidelijke informatie
• Specialistisch netwerk

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Zaanstad en wijde omgeving.

Hoofdvestiging