075 - 799 90 10

Letselschade advocaat in Zaanstad nodig?

Schadevergoeding bij whiplash

Het woord whiplash kan vertaald worden als “zweepslag”. Het woord refereert naar nek- of rugletsel ten gevolge van een heftige beweging van de nek ten opzichte van de romp. Deze plotselinge beweging is vaak het gevolg van een ongeluk, vaak een auto-ongeluk. Weefsel, gewrichten en zelf zenuwen kunnen hierdoor aangetast zijn. Een whiplash veroorzaakt veel ongemak. Kunt u een aansprakelijke partij aanwijzen, dan kunt u een schadevergoeding claimen. Het opeisen van een whiplash schadevergoeding kan lastig zijn. Belangrijk hierbij is het aantonen van schade veroorzaakt door het ongeval. Een whiplash is een ingewikkelde aandoening waarbij dit problematisch kan zijn.

Nekpijn na aanrijding

Heeft u nekpijn na een aanrijding? Nekpijn na een aanrijding kan wijzen op een whiplash. Bij een whiplash kunnen echter ook andere klachten voorkomen. Voorbeelden van andere klachten zijn hoofdpijn, pijn die uitstraalt naar ledematen, concentratieproblemen, vergeetachtigheid en oorsuizingen. Het probleem is dat deze klachten vaak pas na een langere periode optreden. De diagnose “whiplash” kan dan lastig door een arts worden geconstateerd. Hierdoor kan het letsel niet direct in verband worden gebracht met het ongeval en kan er geen schadevergoeding geclaimd worden. Het is dus belangrijk om uw klachten goed in kaart te brengen en tijdig hulp in te schakelen van een letselschade advocaat.

Hulp bij een whiplash in Zaandam

Bij het claimen van een schadevergoeding is het altijd verstandig een specialist in te schakelen. Omdat een whiplash een complexe aandoening is, is het vooral bij dit letsel raadzaam om contact op te nemen met een letselschadespecialist. Denkt u er ook aan dat u niet alleen materiële schade kunt laten vergoeden, maar ook immateriële schade, zoals de psychische en emotionele schade als gevolg van een ongeluk. De aansprakelijke partij zal ook dit zogeheten smartengeld moeten vergoeden. Wilt u hulp bij het indienen van een schadeclaim of heeft u hulp nodig bij de strijd tegen de aansprakelijke partij? In Zaandam en omgeving staat Hijink Advocaten voor u klaar. Neem gerust contact met ons op voor het inplannen van een intakegesprek.

Waarom Hijink Advocaten?

  • Heldere en persoonlijke communicatie
  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Kwaliteit & Service

• Specialist in letselschade
• Persoonlijke betrokkenheid
• Goede service
• Duidelijke informatie
• Specialistisch netwerk

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Zaanstad en wijde omgeving.

Hoofdvestiging

Menu