085 - 580 40 52

Letselschade advocaat in Zaanstad nodig?

Schadevergoeding bij whiplash

Het woord whiplash kan vertaald worden als “zweepslag”. Het woord refereert naar nek- of rugletsel ten gevolge van een heftige beweging van de nek ten opzichte van de romp. Deze plotselinge beweging is vaak het gevolg van een ongeluk, vaak een auto-ongeluk. Weefsel, gewrichten en zelf zenuwen kunnen hierdoor aangetast zijn. Een whiplash veroorzaakt veel ongemak. Kunt u een aansprakelijke partij aanwijzen, dan kunt u een schadevergoeding claimen. Het opeisen van een whiplash schadevergoeding kan lastig zijn. Belangrijk hierbij is het aantonen van schade veroorzaakt door het ongeval. Een whiplash is een ingewikkelde aandoening waarbij dit problematisch kan zijn.

Nekpijn na aanrijding

Heeft u nekpijn na een aanrijding? Nekpijn na een aanrijding kan wijzen op een whiplash. Bij een whiplash kunnen echter ook andere klachten voorkomen. Voorbeelden van andere klachten zijn hoofdpijn, pijn die uitstraalt naar ledematen, concentratieproblemen, vergeetachtigheid en oorsuizingen. Het probleem is dat deze klachten vaak pas na een langere periode optreden. De diagnose “whiplash” kan dan lastig door een arts worden geconstateerd. Hierdoor kan het letsel niet direct in verband worden gebracht met het ongeval en kan er geen schadevergoeding geclaimd worden. Het is dus belangrijk om uw klachten goed in kaart te brengen en tijdig hulp in te schakelen van een letselschade advocaat.

Hulp bij een whiplash in Zaanstad

Bij het claimen van een schadevergoeding is het altijd verstandig een specialist in te schakelen. Omdat een whiplash een complexe aandoening is, is het vooral bij dit letsel raadzaam om contact op te nemen met een letselschadespecialist. Denkt u er ook aan dat u niet alleen materiële schade kunt laten vergoeden, maar ook immateriële schade, zoals de psychische en emotionele schade als gevolg van een ongeluk. De aansprakelijke partij zal ook dit zogeheten smartengeld moeten vergoeden. Wilt u hulp bij het indienen van een schadeclaim of heeft u hulp nodig bij de strijd tegen de aansprakelijke partij? In Zaanstad en omgeving staat De Letselschade Raetsman voor u klaar. Neem gerust contact met ons op voor het inplannen van een intakegesprek.

 

Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Heldere en persoonlijke communicatie
  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten

Wat cliënten over ons zeggen

“De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld.”

J.W. van de Werken

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Kwaliteit & Service

• Specialist in letselschade
• Persoonlijke betrokkenheid
• Goede service
• Duidelijke informatie
• Specialistisch netwerk

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Zaanstad en wijde omgeving.

Hoofdvestiging