085 - 580 40 52

Letselschade advocaat in Zaanstad nodig?

Wat doet een letselschadespecialist?

Een letselschadespecialist is een jurist of advocaat die slachtoffers van ongevallen ondersteunt bij het claimen van letselschade. Een ongeluk veroorzaakt vaak schade. Het slachtoffer kan, indien een ander aansprakelijk is voor het ongeluk, een schadevergoeding claimen. Het kan echter ook voorkomen dat het slachtoffer zelf verzekerd is voor letselschade. Een letselschade expert geeft onder andere advies over aansprakelijkheid en verzekeringsdekking. Een schaderegelingsproces kan erg ingewikkeld zijn. Het is dan ook raadzaam een letselschadespecialist in te schakelen, die voor u kan onderhandelen met de aansprakelijke partij of indien nodig een procedure kan starten bij de rechter.

Onze advocaten

Bij De Letselschade Raetsman werken alleen letselschade advocaten die lid zijn van het Register Letselschade. Het Register Letselschade is een overkoepelend kwaliteitsregister voor professionals in letselschade. Alleen advocaten die voldoen aan de kwaliteitseisen die de branche hen oplegt worden opgenomen in het register. Voor meer informatie over onze letselschadespecialisten klikt u op de foto’s hieronder.

Verzekerd van kwaliteit in Zaanstad

Bij het claimen van een schadevergoeding bij letselschade moet aan van alles gedacht worden. Kunt u aantonen dat de schade die u heeft opgelopen is veroorzaakt door een ander? Kunt u aantonen dat de schade verband houdt met het ongeval? Heeft u bewijs voor de andere kosten die u heeft gemaakt als gevolg van het ongeval? Deze vragen zijn van cruciaal belang bij het schaderegelingsproces.

Wilt u ondersteuning bij uw letselschadezaak in Zaanstad of omgeving? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 085 - 580 40 52 of door het contactformulier in te vullen. Een intakegesprek bij ons is altijd vrijblijvend en zonder advocaatkosten.

 

Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Heldere en persoonlijke communicatie
  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten

Wat cliënten over ons zeggen

“De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld.”

J.W. van de Werken

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Kwaliteit & Service

• Specialist in letselschade
• Persoonlijke betrokkenheid
• Goede service
• Duidelijke informatie
• Specialistisch netwerk

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Zaanstad en wijde omgeving.

Hoofdvestiging