075 - 799 90 10

Letselschade advocaat in Zaanstad nodig?

Wat doet een letselschadespecialist?

Een letselschadespecialist is een jurist of advocaat die slachtoffers van ongevallen ondersteunt bij het claimen van letselschade. Een ongeluk veroorzaakt vaak schade. Het slachtoffer kan, indien een ander aansprakelijk is voor het ongeluk, een schadevergoeding claimen. Het kan echter ook voorkomen dat het slachtoffer zelf verzekerd is voor letselschade. Een letselschade expert geeft onder andere advies over aansprakelijkheid en verzekeringsdekking. Een schaderegelingsproces kan erg ingewikkeld zijn. Het is dan ook raadzaam een letselschadespecialist in te schakelen, die voor u kan onderhandelen met de aansprakelijke partij of indien nodig een procedure kan starten bij de rechter.

Onze advocaten

Bij Hijink Advocaten werken alleen letselschade advocaten die lid zijn van het Register Letselschade. Het Register Letselschade is een overkoepelend kwaliteitsregister voor professionals in letselschade. Alleen advocaten die voldoen aan de kwaliteitseisen die de branche hen oplegt worden opgenomen in het register. Voor meer informatie over onze letselschadespecialisten klikt u op de foto’s hieronder.

Verzekerd van kwaliteit in Zaandam

Bij het claimen van een schadevergoeding bij letselschade moet aan van alles gedacht worden. Kunt u aantonen dat de schade die u heeft opgelopen is veroorzaakt door een ander? Kunt u aantonen dat de schade verband houdt met het ongeval? Heeft u bewijs voor de andere kosten die u heeft gemaakt als gevolg van het ongeval? Deze vragen zijn van cruciaal belang bij het schaderegelingsproces.

Wilt u ondersteuning bij uw letselschadezaak in Zaandam of omgeving? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 075 - 799 90 10 of door het contactformulier in te vullen. Een intakegesprek bij ons is altijd vrijblijvend en zonder advocaatkosten.

Waarom Hijink Advocaten?

  • Heldere en persoonlijke communicatie
  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Kwaliteit & Service

• Specialist in letselschade
• Persoonlijke betrokkenheid
• Goede service
• Duidelijke informatie
• Specialistisch netwerk

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Zaanstad en wijde omgeving.

Hoofdvestiging

Menu