085 - 580 40 52

Letselschade advocaat in Zaanstad nodig?

Slachtoffer van een verkeersongeval?

Elk jaar raken duizenden mensen gewond in het verkeer. Heeft u een verkeersongeval gehad in Zaanstad of in de omgeving van Zaanstad? Dan zijn wij de letselschadespecialisten die u moet hebben. Na een verkeersongeval komt er veel op u af. Uiteraard gaat de eerste zorg uit naar eventuele slachtoffers, maar daarna moet er van alles geregeld worden. Onze advocaten helpen u na een verkeersongeval niet alleen in de rechtszaal, maar ook daarbuiten. Wij brengen u in contact met experts op het gebied van revalidatie in de regio Zaanstad, zodat u zo snel mogelijk weer op de been bent.

Vergoeding van uw letsel

Na een verkeersongeval is er vaak sprake van letselschade. Dit kan zowel lichamelijke als geestelijke schade zijn die u heeft opgelopen na het verkeersongeval. Letselschade is erg vervelend. De schade die u oploopt na een verkeersongeval kan gevolgen hebben voor uw vermogen om te werken en dus op uw inkomen. Daarom heeft u recht op een vergoeding wanneer u door toedoen van een ander schade heeft opgelopen na een verkeersongeval. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de ernst en de oorzaak van uw letselschade na het verkeersongeval. Zo heeft u bij blijvende schade recht op een hogere vergoeding. Heeft u een verkeersongeval gehad in Zaanstad of in de buurt van Zaanstad? Neem dan contact op met onze letselschadespecialisten. Door direct contact op te nemen bij letselschade in de regio Zaanstad kunnen wij een aantal belangrijke zaken meteen regelen, wat de rechtsgang bevordert.

 

Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Heldere en persoonlijke communicatie
  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten

Wat cliënten over ons zeggen

“De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld.”

J.W. van de Werken

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Kwaliteit & Service

• Specialist in letselschade
• Persoonlijke betrokkenheid
• Goede service
• Duidelijke informatie
• Specialistisch netwerk

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Zaanstad en wijde omgeving.

Hoofdvestiging