085 - 580 40 52

Letselschade advocaat in Zaanstad nodig?

Een schadevergoeding eisen

Bent u slachtoffer van een ongeval waarvoor iemand anders aansprakelijk is? Dan heeft u naar alle waarschijnlijkheid recht op een schadevergoeding. Om een schadevergoeding te eisen is het belangrijk om alle mogelijke bewijzen te bewaren. Denk hierbij aan alle bonnen van alle extra gemaakte kosten van bijvoorbeeld niet verzekerde medische kosten of hulpmiddelen. Bewaar daarnaast ook een kopie van uw medisch dossier. Deze bewijzen kunnen uw eis versterken bij het verhalen van de juiste schadevergoeding.

Juridische hulp inschakelen

In Zaanstad en omgeving staat De Letselschade Raetsman graag voor u klaar om u te helpen om een schadevergoeding te verhalen. Als slachtoffer van een ongeval heeft u vaak al genoeg aan uw hoofd. Wij helpen u dan ook graag bij het juridische proces en nemen u graag zoveel mogelijk uit handen. Zo kunt u zich volledig richten op uw herstel.

Wilt u meer weten over onze diensten en werkwijze? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek in de regio Zaanstad contact met ons op door te bellen naar 085 - 580 40 52. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Heldere en persoonlijke communicatie
  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten

Wat cliënten over ons zeggen

“De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld.”

J.W. van de Werken

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Kwaliteit & Service

• Specialist in letselschade
• Persoonlijke betrokkenheid
• Goede service
• Duidelijke informatie
• Specialistisch netwerk

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Zaanstad en wijde omgeving.

Hoofdvestiging