Uw advocaat bij letselschade
Bel vrijblijvend: 075 - 799 90 10
Home > Schadevergoeding
schadevergoeding zaanstad

Schadevergoeding in Zaandam

Een schadevergoeding eisen

Bent u slachtoffer van een ongeval waarvoor iemand anders aansprakelijk is? Dan heeft u naar alle waarschijnlijkheid recht op een schadevergoeding. Om een schadevergoeding te eisen is het belangrijk om alle mogelijke bewijzen te bewaren. Denk hierbij aan alle bonnen van alle extra gemaakte kosten van bijvoorbeeld niet verzekerde medische kosten of hulpmiddelen. Bewaar daarnaast ook een kopie van uw medisch dossier. Deze bewijzen kunnen uw eis versterken bij het verhalen van de juiste schadevergoeding.

Juridische hulp inschakelen

In Zaandam en omgeving staat De Letselschade Raetsman graag voor u klaar om u te helpen om een schadevergoeding te verhalen. Als slachtoffer van een ongeval heeft u vaak al genoeg aan uw hoofd. Wij helpen u dan ook graag bij het juridische proces en nemen u graag zoveel mogelijk uit handen. Zo kunt u zich volledig richten op uw herstel.

Wilt u meer weten over onze diensten en werkwijze? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek in de regio Zaandam contact met ons op door te bellen naar 075 - 799 90 10. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Menu